info@southpole.se | 08-56 23 71 00

Karriär
Lediga tjänster_


Var med och skapa morgondagens HPC och Enterprise Datacenter lösningar

Vi är South Pole_


Lediga Tjänster

PASSION FÖR OPEN SOURCE

South Pole har fokus på open source, det återspeglas i vår organisation och vårt arbetssätt. Tillsammans är vi innovativa och drivs av nyfikenhet och arbetsglädje. Vi arbetar med kunder som förväntar sig lösningar som är anpassade för deras verksamhet. Genom ett nära samarbete och förståelse för deras behov ger det oss spännande projekt där vi tillsammans med kunden kan göra skillnad.

 
Lediga Tjänster

INNOVATIONSLUST

Som en del av South Pole vet du att den kollektiva kunskapen är viktig, vi delar kunskap med varandra och ger samtidigt utrymme för varje individ att utvecklas. Vi främjar nya idéer och att hitta nya och ibland okonventionella lösningar på utmaningar som vi ställs inför.

 
Lediga Tjänster

GLÄDJE & STOLHET GER RESULTAT

Vår organisation är platt och vi har ett öppet klimat, det ger varje individ möjlighet att göra avtryck i verksamheten. Sammantaget skapar det glädje och stolthet i allt vi gör vilket är en förutsättning för att leverera fantastiska projekt till våra kunder.

 
Lediga Tjänster

SVERIGES VASSASTE LINUX TEAM

Vårt team är nyckeln till vår framgång, hos oss får du arbeta tillsammans med Sveriges vassaste Linux-entusiaster. Läs gärna mer om våra projekt nedan och hur det är att arbeta på South Pole.

Gör en
spontanansökan idag!


Vi söker alltid vassa Linux-entusiaster som är redo för en utmaning och vill lyfta våra kundprojekt till nästa nivå. Känner du att du matchar vårt tänk kring open source och hur vi jobbar – skicka en spontanansökan till oss eller maila till jobb@southpole.se.

Fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV nedan:

 
 

 
 

Jag trivs jättebra på South Pole. Det är en utvecklande miljö där jag får chansen att arbeta med väldigt duktiga kollegor, alla har ett starkt teknikintresse som förenar oss. Genom åren har jag jobbat med många spännande och utmanande projekt vilket gjort att jag fått möjlighet att göra saker som inte är möjliga någon annanstans. Jag kan absolut rekommendera dig att arbeta hos South Pole.”

Kundprojekt Läs Mer