AMD

En av våra samarbetspartners är AMD – en världsledande chiptillverkare i IT-branschen. Med deras AMD processorer har vi på South Pole möjligheten att designa och implementera högpresterande dator- och serverlösningar för krävande arbetsbelastningar. AMD ligger bakom en rad innovativa processorteknologier.

 

AMD processorer från South Pole

På South Pole är vi systemintegratörspartner till AMD, vilket innebär att vi har möjlighet att kombinera deras produkter med andra komponenter för att skapa kundanpassade lösningar som uppfyller specifika behov. Som deras partner får vi även tidig information om nya AMD-produkter och teknologier. I vår konfigurator kan du bygga din egen server med olika processorer från AMD och andra av våra samarbetspartners. Några exempel på servrar med AMD-processorer som vi erbjuder är:

Utforska vår konfigurator eller ta del av våra datacenterlösningar.

 

Din erfarna leverantör

På South Pole har vi under många år byggt och levererat serverlösningar till kunder över hela Sverige och resterande delar av Norden. Vi samarbetar bara med de absolut främsta aktörerna på marknaden, såsom AMD, så att våra kunder kan vara säkra på att de får de bästa lösningarna. Hör av dig om du har frågor eller behöver hjälp med att konfigurera din server.