Mellanox Technologies

South Pole erbjuder kraftfulla HPC-lösningar med Mellanox InfiniBand för extremt snabb dataöverföring. I nära samarbete med Mellanox Technologies, nu en del av NVIDIA, levererar vi skräddarsydda kluster för tillämpningar i alla storlekar.

 

Mellanox Technologies och South Pole

South Pole har byggt beräkningskluster i samarbete med Mellanox Technologies sedan DDR-tiden (Double Data Rate). I alla projekt samarbetar vi nära med våra kunder från planeringsstadiet till installation, och erbjuder support och hjälp med drift och applikationer. Våra kraftfulla HPC-lösningar bygger på Mellanox Infiniband för att säkerställa snabbast möjliga kommunikation. Vi levererar kluster med Intel- eller AMD-processorer, med ett starkt fokus på prestanda, kylning och densitet.

I vår egengjorda konfigurator kan du bygga din egen server.

 

Mellanox InfiniBand: Oöverträffad hastighet

Mellanox Technologies är den drivande kraften bakom InfiniBand-teknologin, som erbjuder extremt hög bandbredd och låg latens för nätverk med höga prestandakrav. De tillverkar även högpresterande Ethernet-switchar, nätverkskort och kablar för både InfiniBand och Ethernet, baserat på deras egna nätverkschip.

Mellanox InfiniBand möjliggör snabba och effektiva dataöverföringar mellan servrar, lagringssystem och andra nätverkskomponenter. Den erbjuder bandbredder på upp till 800 Gbit/s och latenser på under en mikrosekund, vilket gör den till ett överlägset val för applikationer som kräver extremt snabba och pålitliga dataöverföringar.

South Pole levererar skräddarsydda datacenterlösningar för kunder i hela Norden.

 

Banbrytande nätverkslösningar

Sedan 2019 är Mellanox Technologies en del av teknikgiganten NVIDIA, vilket öppnar upp nya möjligheter för gemensam utveckling inom branschen. På South Pole ser vi fram emot att fortsätta vårt nära samarbete med dem, så att vi kan erbjuda våra kunder de mest innovativa och effektiva nätverkslösningarna, även för de mest krävande applikationerna. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av detta spännande samarbete.