NVIDIA

NVIDIA är världsledande på teknologi för grafik-, GPU- och AI-lösningar och driver konstant utvecklingen framåt på många områden. Komponenter – i synnerhet GPU:er – från NVIDIA är det självklara förstahandsvalet för såväl gamers som alla som är i färd med att bygga stora serverhallar eller datacenter för avancerade beräkningar och AI.

South Pole är en av NVIDIAs första certifierade partners i Sverige och har stor erfarenhet av NVIDIAs lösningar för datacenter. Vi vill jobba med de bästa komponenter som finns på marknaden, och då är NVIDIA det naturliga valet för oss.

 

NVIDIA för datacenter och AI

Ett datacenter utrustat med kraftfulla GPU:er kan användas till mycket. Du kan till exempel accelerera HPC och driva väldigt avancerad AI tack vare att GPU:er som till exempel NVIDIA RTX A6000 eller NVIDIA H100 med lätthet hanterar stora datamängder. I våra servrar kommer de till sin rätt när de kombineras med processorer, minnen och annat som kan matcha dem.

 

Vill du veta mer?

Du kan läsa mer om de olika produkter från NVIDIA vi använder här. Du kan också utforska kombinationer och bygga din egen server i vår konfigurator. Och om du undrar eller vill veta något är det bara att ta kontakt med oss så ser vi till att du får precis den lösning du behöver.