SAMSUNG

På South Pole har vi länge samarbetat med Samsung – en partner som vi värdesätter högt. Med deras avancerade komponenter har vi möjlighet att erbjuda våra kunder de allra bästa serverlösningarna på marknaden. I vårt sortiment hittar du Samsung SSD:er och minnen, designade för att möta de stränga kraven i moderna datacenter.

 

Vi erbjuder Samsung SSD:er och minnen

Samsung är inte bara en gigant inom hemelektronik, utan också en ledande aktör inom datalagring för datacenter. De erbjuder ett brett utbud av minnes- och flashprodukter som är speciellt utformade för att möta de krävande behoven hos moderna datacenter. På South Pole erbjuder vi högpresterande Samsung SSD:er och minnen till våra serverlösningar. Till skillnad från traditionella hårddiskar som lagrar data på roterande skivor, använder SSD-diskar ett flashminne för att lagra data.

Exempel på servrar som innehåller Samsung NVMe-enheter:

I vår konfigurator kan du bygga din egen server med Samsung SSD-diskar och minnen.

 

Experter på serverlösningar

Med ett långvarigt partnerskap bakom oss har vi på South Pole länge levererat Samsung SSD-diskar och minnen till våra serverlösningar. I vårt erfarna team är vi flexibla, och anpassar oss alltid efter dina specifika behov. Som din HPC-specialist erbjuder vi de främsta produkterna på marknaden i kombination med heltäckande service.

Kontakta oss